Pengajaran bahasa Arab himpunan pedoman buat guru dan bakal guru - Che Radiah Mezah (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2010)
Buku ini menjadi rujukan ilimiah terkini tentang pembelajaran dan pengajaran bahasa Arab secara menyeluruh