Mari belajar mandarin - Cheong, Kar Mee (Penerbit Universiti, Universiti Teknikal Malaysia Melaka, 2015)
Buku ini diterbitkan dalam memudahkan penguasaan bahasa mandarin terutamanya dalam pembelajaran dan pengajaran