DIY pengurusan pesakit strok di rumah - Nik Rosmawati Nik Husain; Rosediani Muhamad; Zuraida Zainun (Penerbit UTHM, 2014)
Buku ini berkenaan pengurusan pesakit strok dalam versi Melayu yang banyak menyentuh berkaitan masalah strok secara umum