Modul asas arduino 2015 - Zulkifli Ahmad@ Manap; Idris Mat Sahat (Penerbit UMP, Jabatan Penyelidikan dan Inovasi, Universiti Malaysia Pahang, 2015)
Modul ini menerangkan tentang arduino yang merupakan alat untuk membina komputer yang boleh mengesan dan mengawal kebanyakan peralatan fizikal serta tutorial