Merubah diri dalam 21 minit menggunakan teknik biomaklumbalas - Muhammad Nubli Abdul Wahab (Penerbit Universiti Malaysia Pahang, 2015)
Buku ini ditulis sebagai salag satu dari pengembangan ilmu bagi pembangunan diri dan masyarakat. Konsep yang diperkenalkan dalam buku ini memberikan dimensi baru pembangunan insan menggunakan teknologi biofeedback. Gaya bahasa dan penyampaian yang mudah membolehkan pembaca memahami teknologi biofeedback dalam aplikasi pembangunan insan.