Teknik asas lukisan digital - Ghazali Daimin; Mohd. Hafizul Idham (Penerbit Universiti Teknologi Mara, 2014)
[Buku ini] terbahagi kepada empat (4) bahagian utama iaitu lukisan digital rumah/bangunan, kenderaan, figura dan pembungkusan. selain itu, judul ini memperlihatkan secara komunikasi visual bagaimana keempat-empat produk yang dinyatakan di atas dihasilkan secara teknik digital. Bermula dari lakaran awal sehinggalah visual tersebut siap dihasilkan.