Pemetaan fotogrametri - Sayed Jamaludin Sayed Ali (Penerbit Universiti Teknologi Mara, 2013)
[Buku ini] dihasilkan sebagai rujukan dalam bidang Geomatik khususnya untuk memahami dengan lebih jelas mengenai konsep dan teknik pemetaan fotogrametri moden dengan memfokuskan teknologi berdigit.