BANGUNAN BERSEJARAH kerosakan dan penyataan kaedah kerja kerja pemuliharaan - Kamarul Syahril Kamal; Lilawati Ab. Wahab (Penerbit Universiti Teknologi Mara, 2014)
Buku ini ditulis bagi memberi kefahaman yang lebih mendalam tentang jenis-jenis kerosakan yang sering berlaku pada bangunan bersejarah di Malaysia secara spesifik. Selain itu, penulis ini menerangkan secara teknikal tentang pendekatan bagaimana untuk merawat kerosakan bangunan dan seterusnya memulihara bangunan bersejarah.