Lazuardi Nasz - Nasz (Jemari Seni, 2012)
"Mama Anaz tak pernah layan dia macam anak sendiri walaupun hakikatnya nama dia terletak sebagai ibu dalam surat beranak. Boleh dikatakan, semua jenis kerja rumah diserahkan sepenuhnya untuk dia buat dah mengalahkan orang gaji. Tempat dia mengadu hanyalah pada Odie, jiran depan bilik merangkap member baik sejak tadika. Apabila dia mengeluh, Odia akan ajak dia kahwin. Tapi betul ke Odie itu jodohnya? Sebab si Shark ini pun suka buat dia sakit kepala. Hujan tida, ribuk tidak, tiba-tiba..." -- back cover