Kompilasi kertas kerja program & laporan aktiviti - N. A. Salleh 1976- (Siri cara mudah, 2014)
Buku ini diharapkan dapat menjadi panduan dan rujukan kepada semua pembaca untuk menulis kertas kerja program dan laporan aktiviti untuk peningkatan prestasi