Cara mudah ketahui hal ehwal protokol & etiket aneka majlis - N. A. Salleh 1976- (Siri cara mudah, 2015)
Buku ini penting dalam membantu untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran anda dalam memastikan sesuatu majlis mengikut protokol majlis yang sebenar