Ensiklopedia haji & umrah - al-Misri, Mahmud (Jasmin, 2010)
[Buku ini] adalah buku paling lengkap yang disajikan dalam bentuk soal-jawab tentang semua perkara yang berkaitan dengan ibadah haji dan umrah.