Sifat-sifat solat nabi (Shollu kama roaitumuni usholli) - al-Qarni, 'Aidh Abdullah (Pustaka al-Shafa, 2008)
Buku ini menghuraikan tentang ibadah solat secara terperinci mengikut sunnah Rasulullah SAW berlandaskan keterangan para sahabat dan hadis sahih