Panduan pengurusan jenazah (beserta ilustrasi) & tahlil ringkas serta Yasin - Mohd. Amin Abu Daud (Pustaka Al- Shafa, 2008)
Risalah ini menampilkan tatacara pengurusan jenazah bermula daripada memandikan mayat sehingga pengebumian jenazah