Panduan beribadah menurut sunnah Rasulullah saw - Ibn Qayyim al-Jawziyah, Muhammad ibn Abi Bakr 1292-1350 (Jasmin Enterprise, 2000)
Buku ini merupakan sebuah buku yang paling ringkas yang meliputi segala tatacara dan masalah dalam melakukan ibadah