Panduan lengkap solat fardhu dan solat-solat sunat (lelaki dan perampuan) - Mukhlas Syarkun (Pustaka Azhar, 2010)
Buku ini diterbitkan sebagai sebuah buku yang istimewa dalam bidang dan kelasnya dalam memberi pencerahan kepada masyarakat