Gerbang perkahwinan - Muhammad Sofwan; Shihabudin; Mohd. Najib (Jasmin Publications, 2013)
Buku ini mengupas permasalahan, hukum dan syariat dalam perkahwinan bermula dari peminangan, walimah, nikah, perhubungan suami isteri, adab-adab, tanggungjawab dalam rumah tangga dan terhadap zuriat.