Khutbah Rasulullah 688 khutbah pengukuh iman dan penyempurnaan akhlak - Nawaf Jarrah (Penerbitan Harakah, 2015)
Khutbah-khutbah yang dirakamkan dalam buku ini merupakan pilihan terbaik kerana ia daripada suara hati insan mulia yang tiada tolok bandingnya. Baginda merupakan insan yang diberi keistimewaan mengungkapkan pemikiran dengan kata-kata ringkas, padat dan amat berkesan di hati sesiapa sahaja yang membacanya.