Motivasi menjadi wanita paling bahagia /c Syeikh 'Aidh al-Qarni; alihbahasa Mohd. Sofwan Amrullah - Al-Qarni, Syeikh 'Aidh (Jasmin Enterprise, 2005)
Buku "Motivasi menjadi wanita paling bahagia" merupakan panduan hidup bahagia bagi wanita muslimah