Ensiklopedia kesenian & warisan Islam (Anzagain Sdn.Bhd, 2009)
Ensiklopedia ini diterbitkan sebagai bacaan tambahan dan rujukan kepada para pembaca yang ingin menambah pengetahuan terutama dalam bidang keagamaan