Isu-isi petempatan bandar di Malaysia - Jabil Mapjabil; Mazdi Marzuki 1975-; Zikri Muhammad (Penerbit UHTM, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, 2014)
Buku ini menghimpunkan sembilan artikel yang dapat diteliti dalam tiga sub tema