Isu-isu pengangkutan darat di Malaysia /c Editor, Mazdi Marzuki, Jabil Mapjabil - Mazdi Marzuki; Jabil Mapjabil (Penerbit UTHM, 2015)
Buku ini menghimpunkan sembilan tajuk tentang peranan dan isu pengangkutan dalam pembangunan negara