Islam dan pembangunan masyarakat - Zanariah Noor; Wahibah Twahir @ H. Tahir; Mohd. Noor Daud; Azmil Hashim (Penerbit UTHM, 2015)
Buku ini bersesuaian untuk bacaan khalayak umum, pelajar-pelajar universiti dalam pelbagai disiplin ilmu seperti pengajian Islam, pendidikan, sejarah dan pemikiran