Amalan kadar bina harga kerja bangunan /c Othman Mohamed, Rosihan Ab. Aziz, Fadhilah Mohd. Nor, Faizul Azli Mohd. Rahim - Othman Mohamed; Rosihan Ab. Aziz; Fadhilah Mohd. Nor; Faizul Azli Mohd. Rahim (Penerbit UTHM, 2015)
Buku ini sesuai dijadikan sebagai rujukan tambahan oleh para pelajar ukur bahan, ukur bangunan dan kejuruteraan awam dalam menambahkan input-input pengajian mereka