Perancangan dan pembangunan komuniti - Zakiyah jamaluddin (UUM Press, 2015)
Buku ini membincangkan tentang perancangan terhadap program-program pembangunan yang dijalankan serta program pembangunan yang dilaksanakan terhadap sesuatu komuniti