Persoalan tentang resdung - Zuraida Zainun; Rajan, Philip; Mann, Gagandeep Singh (Universiti Malaysia Terengganu, 2015)
Buku ini mengupas dan menjawab tanda, simptom, punca, penyiasatan, dan rawatan bagi penyakit resdung