Modal insan dan cabaran pembentukan ummah cemerlang - Zulkifli Mohd; Berhanundin Abdullah; Mohd. Safri Ali; Syed Hadzrullathfi Syed Omar; Mohd. Shahril Othman (Penerbit Universiti Sultan Zainal Abidin, 2014)
Pembangunan Modal Insan dan Pembentukkan Ummah Cemerlang merupakan koleksi artikel terpilih yang telah dibentangkan dalam siri Seminar al-Quran (SQ) anjuran Fakulti Pengajian Kontemporari Islam (FKI), Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA).