Pengaturcaraan web ASP.NET menggunakan VB dan C# - Mohd. Shahizan Othman; Lizawati Mi Yusuf (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Buku ini menerangkan tentang perisian Microsoft Visual Studio 2012 yang diguna untuk menghasilkan laman web ASP.NET, kawalan piawai dan sintaks asas ASP.NET yang boleh digunakan oleh pengatur cara untuk menghasilkan laman web, struktur kawalan, rentetan, kawalan pengesahsahihan, pembinaan pangkalan data, dan bahasa pertanyaan berstruktur. Selain itu, buku ini juga menyediakan banyak contoh atur cara dan latihan pengaturcaraan web ASP.NET menggunakan Visual Basic dan C#.