Zikir asma al-husna & doa munajat beserta terjemahan - Ahmad Hassan Mohd Nazam (Penerbitan Dar Hakamah, 2011)
Memuatkan 99 nama-nama Allah S.W.T. dan doa-doa penting yang penting untuk kegunaan harian