Al-Quds dan Palestin tanggungjawab kita bersama - Qaradawi, Yusuf 1926- (Alam Raya, 2012)
Buku ini berupaya mengemukan pelbagai persoalan yang sewajarnya kita ketahui bersama sekaligus menjawab pelbagai dakwaan palsu pencerobohan palsu Yahudi itu.