Ujian regresi, analisis faktor dan analisis SEM kaedah dan statistik penyelidikan - Chua, Yan Piaw (Kaedah dan statistik penyelidikan, 2014)
Buku ini merupakan buku ke-5 dalam siri buku Kaedah dan statistik penyelidikan sesuai untuk kegunaan individu-individu yang terlibat secara langsung dalam penyelidikan