Rumahku syurgaku sakinah mawaddah wa rahmah - Syahidah Nafisah Az-Zahra (Pustaka Ilmuwan, 2014)
Sakinah Mawaddah Wa Rahmah -- Ia adalah rumahtangga yang mempunyai ciri-ciri keislaman yang sebenar boleh menyediakan persekitaran yang harmoni dan melahirkan kasih sayang, hormat menghormati serta pelaksanaan ibadah yang membawa kepada ketenangan dan ketenteraman.