Kekasihku popular - Phidot (SR Publication, 2014)
Pertembungan yang tidak di sengajakan antara Rianna dengan Ryu di KLIA, telah menyebabkan salah faham terjadi antara mereka. Lantaran satu Insiden, Rianna Lily terpaksa menjadi PA kumpulan Rookies dan sekali gus terpaksa melayan karenah Ryu Firdaus yang cukup-cukup menjengkelkan. Ryu Firdaus banyak menyakitkan hati Rianna Lily tanpa memikirkan perasaannya, namun Rianna hanya bersabar dengan karenah Ryu Firdaus, mamat yang perasan hansome itu. Kehadiran Rianna dalam hidup Ryu yang sedia ada kucar kacir itu, makin membuatkan diri Ryu menjadi bertambah tidak keruan. Perasaan geram dan sakit hati hadir silih berganti. Namun, tanpa di duga ada rindu bertandang pula.