Bijak mengurus wang - Rohani Mohd. Shahir 1959- (Galeri Ilmu, 2012)
[Buku ini] mengajak kita untuk lebih bijak dalam menguruskan wang agar apabila tiba hari tua, hidup lebih tenteram dan tenang tanpa dibelenggu dengan masalah kewangan.