Hamka pendekar terbilang kisah abadi bersama ayahku Hamka - Irfan Hamka 1943- (Pustaka Dini, 2012)
Buku ini merupakan autobiografi penulis memuatkan tentang pengalaman penulis yang dialami bersama ayahnya Hamka