Kamus al-Farid Arab-Arab-Inggeris-Melayu - Mohd.Azrul Azlen Abd.Hamid; Marzidah Hashim; Norasmazura Muhammad; Raja Munirah Raja Sulaiman (Telaga Biru Sdn.Bhd, 2015)
Kamus ini sesuai untuk rujukan pelajar-pelajar sekolah dan institusi pengajian tinggi, tenaga-tenaga pengajar bahasa Arab serta orang awam