Mukjizat Rasulullah SAW - Johari Yaman 1965-; Tarmizi Muhamamd; Sabri @ Idris Yaman; Norsyafawati Kamaruzaman (Nadi Minda Resources, 2011)
Mukjizat Rasulullah SAW merupakan sebuah buku yang menyajikan koleksi mukjizat dan peristiwa kejadian aneh berlaku sepanjang kehadiran Rasulullah dalam hidup Baginda