Kamus Kejuruteraan automotif enjin - Shahrir Abdullah; Ahmad Suhaimi Abd.Rahim; Suaibunaha Jusoh; Ratna Inzah Mohd. Asri; Rohaida Baharudin; Hendun Ibrahim; Raja Shaiful Azizul Raja Othman Zamir (Sri kamus istilah MABBIM, 2009)
Penghasilan kamus ini adalah sejajar dengan usaha memantapkan istilah-istilah yang telah dibentuk melalui jawatankuasa-jawatankuasa penggubalan istilah