Tamadun Islam dan tamadun Asia (TITAS) - Mohd. Razimi Husin (Siri pendidikan guru, 2013)
Buku ini merupakan salah satu kursus teras yang wajib diambil semua pelajar kerana meliputi kesemua tajuk pembelajaran