Budaya dan pembelajaran - Noriati A. Rashid; Boon, Pong Ying; Sharifah Fakhriah Syed Ahmad; Zuraidah A. Majid (Siri Pendidikan Guru, 2014)
Buku ini merupakan salah satu kursus teras yang mewajibkan semua pelajar mengikutinya