Senaman lawan usia, kekal muda - Zainun Ishak (ZIT Publishing, 2014)
[Buku ini] disediakan khas untuk semua lapisan masyarakat dan amat sesuai bagi mereka pada peringkat umur 40 tahun dan ke atas, terutama mereka yang peka akan imej badan dan ingin perubahan dalam amalan gaya hidup. Buku ini menjelaskan pelbagai jenis senaman serta ilustrasi cara melakukannya.