Komunikasi interpersonal teori dan amali - Syofia Ulfah; Zamri Mahamad; Jamaludin Badusah (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2015)
Buku ini merupakan sebuah buku hasil penyelidikan tentang komunikasi interpersonal yang dipraktikkan oleh guru ketika mengajar bahasa di dalam bilik darjah