Pengurusan modal insan dari perspektif Islam - Razaleigh Muhamat@Kawangit (Siri Islam dan pembangunan Malaysia, 2015)
Buku ini memfokuskan pelaksanaan dan guna pakai modal insan Islam di dalam organisasi yang menumpukan nilai-nilai murni individu dalam sesebuah organisasi kecil atau bercorak global.