Carta alir klinikal penjagaan kesihatan dan kawalan kos rawatan - Aniza Ismail; Saperi Sulong; Syed Mohamed Aljunid (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2015)
Buku ini memberi maklumat dan pengerangan mengenai Carta Alir Klinikal (CK) dengan mengambil contoh empat penyakit yang kerap berlaku iaitu Infarksi Miokardium Elavasi segmen ST, pembedahan cesarean secara elektif, gantian sendi lutut secara elektif dan penyakit paru obsruktif kronik.