Hikayat Calaqisya - Hazwan Faiz (DuBook, 2015)
Buku ini semestinya punya banyak manfaat dan mampu member inspirasi untuk orang ramai yang ingin memulakan perniagaan dan percaya bahawa kejayaan itu tidak mudah. Walaupun bermula dari bawah, andai ada usaha dan tawakal insya Allah kita mampu terus ke hadapan. Tahniah buat Wan dan Yana yang saya hormati dan akan terus berdoa untuk kejayaan buat mereka berdua.