Amuk malam merdeka - Ronasina (DuBook, 2015)
Novel komedi satira yang mengisahkan Hang Tuah, Hang Jebat dan Munsyi Abdullah muncul di kota Kuala Lumpur tahun 2015. Mereka bertemu Hadi, seorang kartunis hebat yang menghadapi masalah mencari idea untuk mengembalikan semula kegemilangan karyanya. Pertembungan karektor antara Munsyi, Hang Tuah, Hang Jebat dan Hadi yang mewakili perspektif generasi masakini menimbulkan perdebatan hangat tentang, jatidiri, kemajuan, prinsip dan nilai kemanusiaan. Novel satira santai namun sarat falsafah ini menampilkan tema perbahasan dan hujah-hujah yang kuat dan kukuh.