Jahanam - Hasrul Rizwan (Fixi, 2014)
"Aku sebenaqnya panggil hang bukan pasal Panadol Soluble ni. Dan bukan pasal nak suruh hang kambuih kucing aku tu." Jasuli senyap dengan hanya bersandar pada kerusi bersebelahan rakan karibnya itu. Matanya menjadi kuyu. "Aku ada plan besaq antara kita ni. Paling besaq dan gila yang hang pernah dengaq selama hidup hang ni, Jas." Tamin menoleh ke arah Jasuli kembali dengan bibirnya yang diketap dan matanya yang mencerlang. "Kita rompak kedai emas nak!" kata Tamin tersengih.