Patung - Muhammad Fatrim (Fixi, 2015)
"Jangan takut. Aku hanya mahu berkawan dengan kau, kau sunyi dan perlukan aku, aku kan comel. Aku janji aku akan bantu kau. Kau percayakan aku, kan Orked?" "Kau?! Kau boleh cakap? Jadi selama ni, kau dengar aku?!" Bulat mata Orked memandang arah suara itu, tangannya menggeletar. "Iya, aku dengar kau. Kita boleh berkawan, kan? Aku sayang kau, kau tak sayang aku?" Mata mereka kemudiannya saling bertautan. Terukir sebuah senyuman.