M - Syaihan Syafiq (Trilogi bisik, 2015)
Julia sudah dua kali terselamat. Dia berasa bagaikan baru sahaja usai keluar mulut buaya, masuk mulut harimau. Namun dia tahu bahawa dirinya merupakan jauh daripada benar-benar selamat. Ada seseorang yang masih lagi sedang memburunya dan memburu rakan-rakannya. Mikael tidak mengetahui akan bahaya yang sedang direncana dengan rapi oleh seseorang di luar sana terhadapnya. Orang itu sedang menunggu waktu yang sesuai untuk bertindak, dan bila lagi waktu yang paling ampuh kalau bukan sekarang? Hidup Julia dan Mikael akan bertemu, berlaga dan terhurai selengkap-lengkapnya dalam buku terakhir ini. Dari mana datangnya suara-suara yang sering menggangu Mikael, siapakah sebenarnya yang mahu membunuh mereka, dan lebih penting lagi, siapakah Nazzman dalam diri Mikael? M untuk Mikael. M untuk Mesti. M untuk Mati.