Mangsa - Yap, Gina Lai Yoong (Trilogi ngeri, 2015)
Nazwan dan Natalia merupakan BFF. Dan juga FWB. Hani dan Jo berkongsi persahabatan yang luar biasa. Ramai yang terlopong bila melihat mereka. Detektif Hema masih obses dengan kes Ngeri yang dianggapnya tidak selesai. Obsesinya memakan diri. Gadis-gadis mula ghaib dari seluruh pelosok Negara. Inspektor Rashid pengetuai Pasukan OH (Orang Hilang) mencari. Suatu hari, anaknya juga turut lenyap... Apakah kaitan semua kes hilang ini dengan sebuah rumah lodge terpencil di dalam hutan? Mungkinkah Jo yang bersalah? Atau mungkinkah mereka semua bakal menjadi mangsa seorang pembunuh bersiri yang kejam?